Eristyslasi Selektiivilasi Sähkölasi Turvalasi Sähkölämmitteinen eristyslasi SG-lasi Sisustuslasi CE-Merkintä

Struktuurilasi (SG-lasi)

rakenneStruktuurilasit ovat täysin lasitetuissa julkisivuissa käytettäviä eristys- tai yksittäislaseja, ilman peitelistoja. Lasit liimataan erityisellä struktuurilasitukseen kehitetyllä silikonimassalla kantavaan kehykseen. Usein käytetään myös mekaanista kiinnityksen varmistamista. Tässä käytössä saumamateriaalin ominaisuuksilta vaaditaan paljon.

Eristyslasien saumauksen tulee kestää UV-säteilyä ja rakenneliimauksen ja sääsaumauksen tulee olla kemiallisesti yhteensopivia. Struktuurilasituksessa käytetään usein porrastettuja eristyslaseja, joissa ulko- ja sisälasi ovat eri kokoisia. Porrastus on mahdollista tehdä 1-4 sivulle.

Struktuurilasituksesta käytetään myös nimitystä SG-lasitus. Rakenteena on mahdollinen myös puoli-SG-rakenne, jossa on joko vaaka- tai pystylistoitus. Struktuurilasitus sopii hyvin käytettäväksi julkisissa rakennuksissa sekä liike- ja toimistotaloissa, joihin halutaan yhtenäinen lasiseinäpinta, jossa ikkunoita on vaikea erottaa umpiosista. Erilaisilla väreillä rakennuksen erottuvuutta voidaan korostaa.

Tulosta tämä sivu
 SEO  Julkaisujärjestelmä SiteSystem Netello Systems Oy